VOORBEREIDING VOOR DE KOMENDE ( HALVE) MARATHONS

De Loopgroep De Lutte organiseert voor het 28e jaar op zaterdag 29 maart a.s. een trainingsloop voor de komende voorjaarsmarathons. En dan met name voor de halve en hele marathon van Enschede een paar weken later.
Een marathon loop je niet zo maar even, een lange en gedegen voorbereiding gaat hieraan vooraf. Dit heeft de organisatie van de Gildehaus Dinkelloop al die jaren voor ogen. De hardlopers voorbereiden op een van de zwaarste atletiekonderdelen. De uitdaging een halve of hele marathon te kunnen volbrengen is een nobel streven, echter er wordt veel discipline en een goede voorbereiding gevraagd.
Dit is wat de Loopgroep De Lutte de hardlopers biedt. De juiste afstand voor een goede voorbereiding en dan ook nog voor ieder in het juiste tempo. Dit kan omdat er verschillende groepen worden geformeerd onder begeleiding van
een paar voorlopers. Gezellig keuvelend schrijden de kilometers onder je voeten vandaan. De 19 km is specifiek ter voorbereiding op de halve marathon en de 36 km is voor de hele marathon.
De start en finish is bij zalencentrum De Vereeniging in De Lutte en de start is om 9.00 uur De inschrijving is terplekke en kost 5.00 euro.
Voor uitgebreide info zie linksboven GILDEHAUS DINKELLOOP