Donatie 600 euro voor Bună Ziua kinderen in Roemenië

Loopgroep De Lutte heeft met De Heurnetocht een bedrag van 600 euro bijeengebracht voor de Stichting Bună Ziua kinderen in Roemenië. Dit jaar viert deze stichting dat ze al 25 jaar structurele hulp biedt aan kinderen, jongeren en hun families. Met al hun ervaring wordt momenteel tevens hulp geboden aan de vluchtelingen uit het buurland Oekraïne, ernstig getroffen door de huidige oorlog. Dat waren genoeg redenen om de krachten te bundelen en samen de Heurnetocht in het teken van dit goede doel te organiseren.
Voor de kleinsten was er een heuse Berentocht en alle kinderen versierden een steen om ook symbolisch een steentje bij te dragen. De pauzeplaats was in Roemeense sferen, met toepasselijke muzikale optredens, hapjes en drankjes. Samen met deze opbrengst kwam het totaalbedrag op maar liefst 1000 euro! De steentjes zijn weer overgedragen aan het Roemeense team en krijgen een plekje in de belevingstuin voor o.a. autistische kinderen. Het fantastische nieuws van de donatie werd ook ter plekke met veel blijdschap ontvangen. Alle ondersteuning is zeer welkom!

De overhandiging van de cheque aan de vrijwilligers van Stichting Bună Ziua kinderen in Roemenië.

V.l.n.r.: Alfons Brookhuis, Marion Oostrik, Jolijn grote Punt, Marije Brookhuis, Ilse Koertshuis, Christel Visser, Kim grote Punt, Joke Wargers en Gerard Spit.