Uitverkoop CLubkleding

Hallo allemaal,

Wij willen jullie graag even op de hoogte brengen over de laatste ontwikkelingen wat betreft de clubkleding:

Sinds 5 jaar hebben we de kleding die op dit moment te koop is bij Huub en Aly van Langen.
In het verleden is ons al eens ter ore gekomen tijdens een enquête dat niet iedereen deze kleding prettig vindt om in te lopen terwijl er toch ook wel weer veel positieve reacties waren.

Onlangs heeft Huub contact met ons gezocht om te vertellen dat de verkoop van onze clubkleding tegenvalt en dat het voor hem financieel niet meer aantrekkelijk is om de voorraad in zijn winkel te houden.

In overleg met hem en het bestuur is ervoor gekozen om een “”opruiming’’ te houden. Huub komt met de overgebleven kleding op woensdag 17 december naar de boerderij Erve Boerrigter waar de leden voor een zeer schappelijke prijs de hardloopkleding kan kopen.

De clubkleding is uiteraard bedrukt en Huub vraagt

  • 10 euro voor de t-shirts en singlets,
  • 15 euro voor de korte en lange tight en
  • 20 euro voor een jack en wintershirt.

Dit is DE gelegenheid om voor een prikkie goede loopkleding aan te schaffen.
De craft thermo onderkleding is dan eenmalig met 50% korting mits je een clubkledingstuk hebt gekocht.
Dit is echt een koopje!!!

Dit houdt dan in dat er vanaf dat moment geen kleding meer bestelt kan worden in deze kleurenstelling.
In de toekomst zal er waarschijnlijk gekozen worden voor een zwarte broek/tight en blauw shirt met een kleine opdruk van ons club logo. Hierover zijn we nog in onderhandeling en hopelijk zal er duidelijkheid komen tijdens de jaarvergadering.

Het is overigens erg jammer dat er tijdens evenementen, wedstrijden en trainingen niet of in zeer verwassen of in oude clubkleding wordt gelopen. De grootste reden hiervoor is dat de club heel graag de eenheid van de club wil laten zien. Minstens zo belangrijk is het om op deze manier de sponsoren te laten zien dat hun sponsorgeld aan een bloeiende vereniging goed is besteed. Zonder deze sponsoren kan onze vereniging niet blijven bestaan.

Nog even terugkomend op de opruiming:
Deze is dus op 17 december aanvang 19.00 uur tot 20.30 uur
Graag horen we van jullie wie hiervoor interesse heeft, natuurlijk kan er ook op voorhand bij een van ons alvast besteld worden.

Hopelijk zijn jullie het eens met onze beslissing. Uiteraard horen we graag jullie reacties, meningen en voorstellen hierover.

Groetjes Kledingcommissie
Annet Luhen en Yvonne Barelds
k.luhen@home.nl
y_barelds@hotmail.com