Twee eerste prijzen bij Weihnachtscross Borgholzhausen

Marianne en Meindert zijn de bikkels. 

Glunderend staan ze er bij, beiden eerste in hun klassement. Marianne met een kerstplant en Meindert met een 1,5 literfles gevuld met een transparante en waarschijnlijk bruisende vloeistof. Jammer dat Meindert zelf geen alcohol drinkt dus hij is min of meer verplicht de inhoud te delen … Ook emigrante Claudia staat op de foto, ze kan haar voormalige Loopgroep nog niet  echt loslaten.

De loop vertrok vanuit het stadion en ging de eerste vijf kilometer alleen maar heuvelopwaarts met twee echt steile klimmen die het best wandelend genomen konden worden. De laatste vijf precies het omgekeerde en was het zaak min of meer remmend naar beneden te gaan.

WeihnachtsCross 2013 BorgholzhausenOnze oosterburen maken van een loopgebeuren kennelijk een hele happening want na afloop begaf iedereen zich naar de gymzaal en werd alle tijd genomen om de interne mens te versterken en prijzen uit  te reiken. Bertus zorgde dat het ons aan niets ontbrak en na afloop werden we door de voorzitter uitgeleide gedaan.