Mededelingen trainerscoördinator

Hallo hardlopers. 

Ik wil graag een drietal dingen even onder de aandacht brengen.

1. We zijn allemaal druk bezig met de training voor de Snertloop. Nu is het dan misschien ook wel fijn om te weten waar je staat met jou training. Daarom hebben wij een loop uitgezocht die lijkt op de Snertloop. Deze loop willen de trainers dan ook gaan gebruiken als generale repetitie voor de Snertloop.

Het is de Bommelasloop in Enschede op 17 november. Je kunt je inschrijven via internet, dubbelklik in de vorige regel maar even op de naam. Het is geen wedstrijd maar een heel mooie loop door de natuur. Er zijn verschillende afstanden die je kunt gaan lopen. 7,4 km, 11,2 km, 16,4 km en voor de echte fanatieke lopers onder ons ook een halve marathon. Als je meedoet schrijf je dan in en geef het ook even door aan Ronnie Wargers.

2. Het tweede aandachtspunt is bedoelt voor vooral de lopers in de B groep, als je ambitie hebt om wat meer te gaan doen met hardlopen zoals langere afstanden of sneller worden. Dan is het nu de tijd om over te stappen naar de A-groep. De A groep gaat nu in deze tijd van het jaar met de snelheid omlaag zodat overstappen gemakkelijker wordt. Zou je dat graag willen overleg dan voor aanvang van een training even met Ronnie Wargers of Annette Luhen.

3. Het laatste maar zeker niet onbelangrijkste punt is het volgende. Het is weer donker buiten als we gaan lopen. Daarom is het heel erg belangrijk dat je goed zichtbaar bent voor de medeweggebruikers. Draag daarom een reflecterend hesje en een lampje. Als je geen vestje hebt kun je er bij mij één ophalen. Het is zeer belangrijk dat we dat allemaal om of aan hebben, niet in het minst voor onze trainers die toch een stukje verantwoordelijkheid dragen voor jullie veiligheid.

Als we met ons allen in een groep gaan trainen dan is het de bedoeling dat we met de groep aan de rechterkant van de weg gaan lopen. Hou je daar dan ook aan. Dit is ook weer makkelijker voor onze trainers. 

met sportieve groet,
Yke Scholten