Koffie met gebak bij de Vereeniging! Na training aankomende dinsdagavond 9 september.

Beste HL-ers,

  
Het is voorbij. 
De vakantietijd. De lange dagen, ongewone momenten en het mogen proeven van vrijheid. En dan thuiskomen en proberen dat gevoel nog even vast te houden. We kennen het allemaal.
 
En ook.
Wanneer je de eerste keer weer aan een training meedoet de onzekerheid of je het nog wel kunt, of de conditie nog wel op peil is ondanks al het extra’s dat in de vakantie via de slokdarm de maag is ingegleden. En het gewicht welke net een kilootje meer is.
 
Maar we doen het.
We gaan er voor. Onder de bezielende leiding van onze looptrainers gaan we er tegen aan, werkend aan uithoudingsvermogen, tempo en sterkte. Wetend dat het goed voor hart, bloedvaten, sterke botten en welbevinden is. Na thuiskomst douchen en je tevreden voelen. Onbetaalbare momenten!
 
We vieren het.
Aankomende dinsdagavond na de training gaan we gezellig naar De Vereeniging voor koffie met. Bijpraten over wat was, heel voorzichtig, soms zelfs schuchter, clubleden deelgenoot maken van ambities in de voor ons liggende periode. Of gewoon even de laatste info geven over jezelf en je geliefden.  Of luisteren. Het kan allemaal.
 
 
Tot dinsdagavond!
Namens het bestuur sportgroet Ron Siemelink, secretaris.