29e Gildehaus Dinkelloop – za. 21 maart 2015

This content has been archived. It may no longer be relevant

Altijd weer een perfecte (halve) marathon voorbereiding

Foto GD met  voorfietserEen (halve) marathon loop je niet zo maar even, een gedegen voorbereiding dient hier aan vooraf te gaan. Onze datumplanning,  zaterdag 21 maart 2015, is ook nu weer zo dat het een uitstekende voorbereiding is op bijvoorbeeld de (halve) marathon van Enschede. Het unieke van deze loop is dat het GEEN wedstrijd is  maar een gezellige duurloop door de prachtige natuurrijke grens-omgeving van De Lutte en het duitse Gildehaus. De lopers blijven als groep op het tempo van een paar voorlopers, onderling verbonden met een elastiek, bij elkaar. Volop gelegenheid om met elkaar plannen voor het nieuwe seizoen uit te wisselen.

     • Datum: zaterdag 21 maart 2015
     • Tijdstip: 09.00 uur
     • Aanmelden: tot 15 minuten voor aanvang
     • Inschrijfgeld: € 5,-
     • Voor elke deelnemer na afloop: een kop koffie met een krentebol
     • Douche- en kleedruimte is aanwezig
     • Onderweg zijn er verversingsposten met bananen, sinaasappelen en water.
     • Er is gelegenheid om de lopers met de fiets te begeleiden.
     • De inschrijving is ter plekke.

Vertrek/aankomst is bij Zalencentrum De Vereeniging, Dorpsstraat 7 7587 AA, in het centrum van De Lutte. Parkeren s.v.p. bij Dorpshoes Erve Boerrigter, Plechelmusstraat 14, 7587 AM in De Lutte.

19 Km
Absolute voorwaarde voor deze loop is, dat men reeds de nodige kilometers in de benen moet hebben. Er zullen 2 groepen van verschillende snelheden worden geformeerd, namelijk eentje van 9 km/h en eentje van 11 km/h. Het tempo van deze lange duurloop wordt bepaald door de voorlopers en kan als een laatste test gezien worden voor bijvoorbeeld een halve marathon. De start is om: 09:00 uur.

36 Km
Het spreekt vanzelf dat men ook voor deze  afstand al de nodige kilometers afgelegd moet hebben. Ook hier worden er 2 groepen geformeerd, één met een tempo van 9 km/h en één met een tempo van 11 km/h. De voorlopers bepalen ook hier het tempo. Voor velen is dit al dan niet een uitstekende voorbereiding en een laatste test voor een marathon. De start is om: 09:00 uur.

Informatie:
E-mailadres: gildehausdinkelloop@loopgroep.nl
Tel.nr. 06-14 62 50 80