Beginners Clinic 2015

Wellicht heeft u wel eens gedacht om op een sportieve manier aan de slag te gaan, maar om een of andere reden komt het er niet van. 

De Beginners Clinic welke start op donderdag 19 maart van Loopgroep De Lutte geeft u de mogelijkheid  om met een uitgebalanceerd schema en kundige begeleiding verantwoord aan de start te staan van de 5 km van de Dorpsloop in De Lutte. De afgelopen jaren hebben velen die niet of nauwelijks sportten aan onze Clinics deelgenomen en bij de Dorpsloop de eerste 5 km van hun leven gelopen! De reacties waren altijd zo positief dat we ook dit jaar weer hebben besloten om een vervolg aan de Clinic te geven.

 

Wat kunt u bij deelname aan deze Clinic verwachten;

Eén trainingsavond (donderdagavond) per week met de Clinic-groep.

  • Een loopschema voor andere training.
  • Een licht programma welke bestaat uit een goede warming up, wandelen welke afgewisseld wordt met stukjes looppas waarna wordt afgesloten met een goede cooling down.
  • Een programma welke kan worden aangepast aan de individuele wensen van de lopers.
  • Enthousiaste trainers welke al jaren bedreven zijn in de hardloopsport en u met raad en daad terzijde zullen staan.
  • Drie theorie lessen. Daarin zal worden ingegaan op zaken als: Wat gebeurt er met een lichaam als je gaat sporten, blessure preventie, kleding, schoeisel, voeding, en andere zaken welke van belang zijn bij het hardlopen.
  • Advies bij eventuele klachten.

De start van de Clinic is op donderdag 19 maart.

We bieden deze Clinic aan voor € 30,00 voor de 14 praktijklessen, 2 theorielessen met koffie en de testlopen. De  kosten voor deelname aan de Dorpsloop op zaterdag 27 juni dit jaar zijn vanzelfsprekend ook  inbegrepen.

Heeft u interesse in de Clinic meldt u zich dan HIER aan. Om de kwaliteit te waarborgen kunnen er maximaal 40 mensen met de Clinic meedoen. Afgelopen jaar hebben we helaas een aantal geïnteresseerden moeten afzeggen, dus tijdig aanmelden is echt wenselijk. Heeft u nog vragen neem dan gerust  via mail of telefoon contact op met onze trainerscoördinator Yke Scholten clinic@loopgroep.nl of tel.: 06-22 99 15 16.