Aanmelding voor de hardloopclinic van 2013

This content has been archived. It may no longer be relevant

Hieronder vindt u het programma voor dit jaar. Angstig dat u het niet red? Geen nood. De afgelopen jaren is steeds weer gebleken dat het voor iedereen goed is op te brengen.

Loopgroep De Lutte geeft u de een deskundige begeleiding waardoor u verantwoord aan de start zult staan van de 5 km bij de dorpsloop in de Lutte. 

Wat gaan we doen: 

• Alle lessen beginnen de woensdag om 19:00 uur.
• De  eerste 3 woensdagen beginnen we met theorielessen in zaal de Vereeniging in de Lutte. Deze duren ca. 30 minuten. Daarna gaan we samen het schema volgen (welke u nog krijgt toegezonden).
• De verdere lessen starten vanaf de kerk in De Lutte ook om 19:00 uur.
• Het loopschema voor een andere training is gelijk aan de training van de woensdag.
• Nadruk ligt op rustig opbouwen en rustig de conditie op peil brengen.
• Een licht programma welke bestaat uit een goede warming up, wandelen welke afgewisseld wordt met stukjes looppas waarna wordt afgesloten met een goede cooling down.
• Als er klachten of vragen zijn is er hulp van de trainers beschikbaar. Zij zullen u kundig te woord staan.

De start van de clinics zal op zijn op woensdag 27 maart.

Kosten:

We bieden deze clinic aan voor € 30,- hierin zitten de kosten voor de 13 praktijklessen, 3 theorielessen met koffie en de testlopen. Tevens zijn de kosten voor deelname aan de Dorpsloop welke dit jaar zal plaatsvinden op zaterdag 29 juni inbegrepen.

Wilt u voor onze administratie onderstaand formulier invullen. En verder verzoeken wij u het bedrag van € 30,- voor aanvang van de clinic overmaken op bankrekening nummer 13.64.19.550 t.a.v. Loopgroep De Lutte, onder vermelding van; Deelnemer clinic 2013. De deelname is definitief als het bedrag is overgemaakt. 

Heeft u nog vragen, neem dan contact op met Jos Alberink tel.: (0541) 55 17 07.

{chronoforms}InschrijvingenClinic{/chronoforms}