RunKids

Jeugd ga hardlopen met RunKids!

Regelmatig sporten is voor de kinderen belangrijk. Is jouw kind geïnteresseerd in sport? Dan is het een goed idee om het eens te laten kennismaken met hardlopen. Onze Loopgroep heeft een eigen jeugdgroep: RunKids! Voor kinderen vanaf groep 4 basisschool tot en met 12 jaar. Samen met leeftijdsgenootjes hardlopen is heel leuk!

Onze enthousiaste begeleiders verzorgen wekelijks op vrijdagavond een veelzijdig en speelse training. Op die manier leert het kind stap voor stap hoe hij of zij goed moet hardlopen en laten we ze zien hoe mooi het buiten is. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat het gewoon hartstikke leuk is om te doen. Want als je iets graag doet, houd je het immers veel langer vol.

De training is op één keer per week op vrijdagavond om 18:30 uur. Naast de wekelijkse training is het ook mogelijk om samen deel te nemen aan leuke loopjes in de omgeving. Samen een doel stellen en met plezier daar naar toe werken, is heel motiverend. Het kind kan dan succes ervaren, want mee doen is belangrijker dan winnen. Gewoon lekker rennen en sporten is belangrijk, niet de (toekomstige) prestaties. Daarom is RunKids ook als tweede sport geschikt.

Doe een keer mee!

Elke vrijdagavond om 18:30 uur start RunKids bij de Plechelmuskerk in De Lutte. Kinderen die interesse hebben kunnen een paar keer meetrainen voordat ze lid worden. Loop je zelf ook hard? Dan kun je uiteraard ook een keer samen met jouw kind komen. Misschien vind je het zelfs wel leuk om ook te helpen met het vormen geven van deze trainingen en jeugdgroep. Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom!

Voor meer informatie, neem contact op met: Ellen Noordhof tel: 06 – 83 07 27 06 of per mail: secretaris@loopgroep.nl

Jeugdlidmaatschap

Wil je kind uiteindelijk blijven mee doen met RunKids, dan hebben we een speciaal jeugdlidmaatschap van de Loopgroep. De kosten hiervan zijn € 20,00 per jaar. De contributie betreft een vast bedrag. Deze worden niet naar rato geïncasseerd. Voordelen van het lidmaatschap zijn vooral:

  • deelname aan de wekelijkse trainingen door enthousiaste begeleiders
  • gezonde opbouw van conditie en actief bewegen in de buitenlucht
  • verzekering via de Atletiekunie
  • gratis deelname aan eigen evenementen
  • én horen bij dé hardloopvereniging van De Lutte.

Kortom, bijdragen aan een goede basis voor de kinderen voor een leven lang plezier in sporten en hardlopen!

Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via het volgende digitale aanmeldformulier:

Klik HIER om naar het aanmeldingsformulier te gaan!

Het lidmaatschap van Loopgroep De Lutte geldt voor een jaar en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. De betaling verloopt via een automatische incasso. Opzegging voor een nieuw kalenderjaar dient voor 1 december te gebeuren via een e-mailbericht aan: ledenadministratie@loopgroep.nl