Zonnige Snertloop en genietende deelnemers

De organisatie trof het, de weersomstandigheden werden door verscheidene weerstations beoordeeld met een 10. Een heerlijke vrieskou, geen wind en uitbundige zonnestralen completeerden een prachtige Snertloop.
De deelnemers genoten aan alle kanten, een zonovergoten parcours, de organisatie liep goed en na afloop ook nog eens heerlijke snert beschikbaar gesteld door Landhuishotel De Bloemenbeek.
Vele vrijwilligers werden door de organisatie ingezet en dankzij een nieuw tijdregistratie systeem werden uitslagen al snel gepubliceerd. Johan Nijland van de plaatselijke Loopgroep De Lutte liep zijn laatste wedstrijd. De bijna 71 jarige Luttenaar startte op de langste afstand en finishte in zeer acceptabele tijd van 57.05 min en bleef daardoor nog vele jongere lopers voor. Bij zijn afscheid werd hij verrast met een bloemetje van de organisatie.
De in Neuenhaus woonachtige Gerold Hartger, geen onbekende in De Lutte, was de ster van de dag en won zeer overtuigend, maar ook ook Thijs Wiggers presteerde sterk en benaderde het parcoursrecord op 1 seconde. Bij de dames waren respectiefelijk Lisette Wiggers en Dionne Scheuten overtuigend de sterksten.
Overige uitslagen zijn te vinden op deze website.